Kangoeroeklup

Kangoeroes

Onze club vindt het belangrijk dat kinderen al jong leren bewegen samen met andere kinderen. Dit is goed voor zowel de motorische als de sociale ontwikkeling van kinderen.

De jongste leden van onze korfbalclub zijn de kangoeroes. Een kangoeroe heeft veel overeenkomsten met de vaardigheden die je nodig hebt bij de korfbalsport zoals snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Om de zaterdag geven onze ervaren begeleiders training aan kinderen van 3 t/m 6 jaar in een veilige omgeving. We doen dan allerlei leuke laagdrempelige spelletjes met verschillende materialen. We rennen ook veel, dus je kunt lekker je energie kwijt. Dit alles met een knipoog naar de korfbalsport. Onder begeleiding van enthousiaste trainers kunnen de kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met sport en spel; met een bal, een uurtje ravotten, tikkertje spelen, enzovoort. 

Wil jij ook lekker ravotten met vriendjes en vriendinnetjes, broertjes of zusjes, kom dan vrijblijvend een keertje kijken en als je het leuk vindt, mag je natuurlijk gelijk meedoen. Misschien word je wel net zo goed als Scoro, Jumper, Funny en Spurt!

Trainingen worden 1x in de 2 weken gegeven van 10.00 tot 11.00 uur op het veld van KVW’22 of in de beschikbare zaal (wordt gecommuniceerd).

Veld: 
Zaal:

Trainers: Lara Bouma, Carlijn van Wijk en Joke Rozema 
Trainingsdag en tijd: Zaterdag 10.00 – 11.00 

Start vanaf zaterdag 11 november, de oneven weken

Locatie: Gymzaal De Violier – Oostindie

Contributie is gratis! Als je lid wordt, krijg je ook een mooi T-shirt van de Kangoeroeklup waarin je kunt trainen!