KVW ’22 wint ook van ROG (foto’s)

Afgelopen zaterdag nam KVW’22 1 het op tegen ROG 1. Na het veiligstellen van het kampioenschap vorige week, wilde KVW’22 hun overwinningsreeks voortzetten in deze laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

De wedstrijd begon moeizaam voor beide teams. Zowel KVW 22 als ROG hadden moeite om hun spel te vinden en de bal in de korf te krijgen. Het spel verliep rommelig en er werden veel fouten gemaakt. Gelukkig voor KVW’22 wisten zij ondanks hun matige spel toch de korf te vinden en bouwden langzaam maar zeker een voorsprong op. Deze voorsprong konden zij behouden tot het einde van de eerste helft.

Bij aanvang van de tweede helft had KVW’22 moeite om de korf te vinden, wat ROG de kans gaf om dichterbij te komen. ROG maakte gebruik van deze kans en scoorde een aantal opeenvolgende punten, waardoor de spanning in de wedstrijd terugkwam. Echter, tegen het einde van de tweede helft vond KVW’22 hun ritme weer terug en begonnen ze opnieuw te scoren, wat hun voorsprong verder vergrootte.

De eindstand van de wedstrijd was 21-14 in het voordeel van KVW 22. Deze overwinning was niet alleen een bevestiging van hun kampioenschap, maar ook een mooie afsluiting van hun thuiswedstrijden dit seizoen.

Volgende week speelt KVW’22 1 hun laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen Parabool 1 om 15.30u. Ze hopen deze reeks van overwinningen voort te zetten en het seizoen in stijl af te sluiten. Daarnaast speelt KVW’22 2 uit tegen Drachten 3 om 12.30u. We hopen jullie daar te zien!