Teamgenoten F’jes gezocht!

Nadat er aan het einde van het zaalseizoen twee nieuwe jongens bij het F’jes team zijn aangesloten, bestaat het team nu uit vijf toppertjes. Esmée, Bente, Lasse, Jarne en Lian zijn enthousiast begonnen aan het veldseizoen. Elke dinsdag wordt er fanatiek getraind op het korfbalveld van KVW’22 in Leek. Coaches Iris, Carlijn en Lara doen hun best de F’jes wekelijks uit te dagen en ze nieuwe korfbal-skills aan te leren. Daarbij staat plezier voor iedereen voorop.

Nu het team uit vijf spelers bestaat, kan er goed geoefend worden met het doen van een wedstrijd. Want daar komt best veel bij kijken; verdedigen, aanvallen, overgooien, goed kijken…. En ow ja… scoren natuurlijk!

Meedoen aan de competitie is dit veldseizoen nog een stapje te ver voor het jonge team. Wel staan er twee oefenwedstrijden gepland. Er wordt dan geoefend tegen het F’jes team van Zunobri. Net als tijdens de competitie, wordt er ook nu een uit- en een thuiswedstrijd gespeelt. De thuiswedstrijd is op 1 juni op het korfbalveld van KVW’22 in Leek. Kom jij de F’jes toppers van KVW’22 ook aanmoedigen?

De F’jes blijven op zoek naar enthousiastelingen! Wil jij meetrainen? Kom dan op dinsdagen van 17.15 tot 18.00 uur meedoen op het veld van KVW’22. De trainingen zijn tot eind juni.