KVW ’22 KAMPIOEN! (foto’s)

Zaterdag 25 mei, de dag dat KVW’22 1 kampioen kan worden! De vorige wedstrijd tegen Invicta/Frigro was een spannende wedstrijd waarbij ook weinig doelpunten werden gemaakt. Tijd om vandaag meer doelpunten te maken en het kampioenschap binnen te halen.
Een goede start voor KVW want er werd begonnen met een voorsprong. Invicta bleef steeds in de buurt maar op 2 punten afstand. Vlak voor rust wist invicta toch de korf beter te vinden en werd er gerust met een 7-7 stand.
In de pauze werden de duimschroeven aangedraaid en werd er vol goede moed gestart. Helaas was dit van korte duur want kvw liep tegen een achterstand aan maar ze geven zich niet gewonnen. Door betere aanvallen, goed te verdedigen en veel positiviteit werd de achterstand weer een omgeruild voor een voorsprong.
En daar was dan het verlossende fluitsignaal op 15-13!! KVW’22 is kampioen!
We willen graag alle supporters bedanken die er het hele seizoen waren om ons te steunen!
Volgende week spelen we onze laatste thuiswedstrijd. We zien jullie dan graag nog een keer op het veld.