KVW ’22 zet ongeslagen reeks voort!

Zaterdag 11 mei vertrok het eerste van KVW ’22 naar Kollum. KVW ’22 moest dit weekend spelen tegen Invicta Frigro 1. 

Het beloofde een spannende wedstrijd te worden aangezien beide teams nog geen punten hadden laten liggen. Ondanks het lekkere weer begon de wedstrijd moeizaam en kwamen er niet veel goals. We wisten dat dit een echte veldwedstijd zou worden met weinig goals. 5 minuten voor rust was de stand 4-2. KVW ’22 wist de stand gelijk te brengen nog net voor rust naar 4-4. In de kleedkamer was er een goeie tactische bespreking en de HHZ-formatie was klaar voor de tweede helft en gebrand om te winnen. KVW ’22 begon de tweede helft scherp en overheerste de tweede helft, Invicta Frigro heeft maar 1 goal gemaakt in de tweede helft en KVW ’22 vond nog 6 keer de korf, waardoor de eindstand uitkwam op 5-10. De 2 punten gingen mee naar Leek en daarmee blijft KVW ’22 ongeslagen! 
Op naar de volgende wedstrijd thuis tegen Invicta Frigro 1. De wedstijd wordt op 25 mei gespeeld.