KVW’22 rond met technische staf 2024-2025!

KVW’22 is blij te kunnen melden dat de technische staf voor het seizoen 2024-2025 rond is! 
Bart Spaan, nu nog trainer / coach van het 2e team, is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer.

De 34-jarige Bart is altijd actief geweest als korfballer en bestuurslid bij Rodenburg. Bij het aangaan van de samenwerking tussen Rodenburg en OWK was Bart als voorzitter tevens onderdeel van het bestuur. Bart is ambitieus en heeft naar eigen zeggen veel zin in deze nieuwe uitdaging.

Bart zal hierbij ondersteuning krijgen van Gerard Nienhuis, die het 2e team van KVW’22 onder zijn hoede zal nemen. Gerard heeft een OWK achtergrond, waar hij jarenlang zelf heeft gespeeld en tevens in de seizoenen 2020-2021 en 2021-2022 ook trainer / coach was van het 2e. Afgelopen seizoen was Gerard nog actief in het 3e team van KVW’22, maar vanaf volgend seizoen zal hij zijn trainerscarrière dus weer gaan oppakken.

Andreas Rusthoven blijft ook onderdeel uitmaken van de technische staf maar in een andere rol. Deze rol zal voornamelijk bestaan uit het bieden van ondersteuning en advies tijdens de trainingen.

Naast de trainers / coaches zal er nog een krachttrainer worden aangesteld. Daarnaast zal Annelies Schuitema-Koopmans de teammanager taken op zich nemen.

Het bestuur is zeer content met deze nieuwe enthousiaste groep en heeft er dan ook alle vertrouwen in dat de selectie een mooi volgend seizoen tegemoet zal gaan.