Stap binnen in een wereld vol opwinding en plezier tijdens de bingokorfbal voor kinderen op de KVW’22 velden!

Zaterdag 13 april wachtte een kleurrijk parcours vol uitdagende obstakels en vrolijke bingokaarten op de jonge deelnemers, klaar om hun korfbalvaardigheden en geluk te testen. Van slalomrennen tussen pionnen tot het mikken op de korf terwijl ze hun bingokaarten bij zich hadden, de kinderen werden uitgedaagd op allerlei vlakken. Met elke stap werden niet alleen punten verzameld voor de bingo, maar ook voor hun eigen vaardigheden en zelfvertrouwen. Het enthousiasme spatte ervan af terwijl de kinderen zich door het parcours bewogen, aangemoedigd door ouders en enthousiaste begeleiders van KVW’22. Na hun dorst gelest en hun honger gestild keerden ze trots huiswaarts, niet alleen met een glimlach op hun gezicht, maar ook met prijzen die hen beloonden voor hun inzet en doorzettingsvermogen. Deze bingokorfbalervaring voor kinderen bewijst opnieuw dat deze sport niet alleen leuk is, maar ook een geweldige manier om nieuwe vaardigheden te leren en vriendschappen te smeden.”