Selectie KVW ’22 moet punten meegeven aan CSL

Op zaterdag 2 maart stond een spannende confrontatie op het programma tussen de selectieteams van KVW en CSL. Het was een andere “thuiswedstrijd” dan normaal, de selectie van KVW speelt namelijk wegens bezetting van de topsporthal deze wedstrijd in de MFC de molenstreek in Zevenhuizen.

Om 18.45uur begonnen de tweede teams aan een leuke wedstrijd waarin er in de eerste fase veel gescoord werd en de ploegen aan elkaar gewaagd waren. Een iets mindere fase volgde met veel fouten aan beide kanten. Voor de rust liep CSL 2 iets uit, maar KVW 2 kwam sterk uit de kleedkamers en probeerde met 4 goals oprij weer aan te haken. Helaas wist de ploeg uit Leek dit niet vast te houden en nam CSL 2 verder afstand en lukte het KVW 2 ondanks de 20 goals niet om weer aan te haken. Het tweede heeft een goede wedstrijd gespeeld, maar helaas verloren met 20-25.

Aansluitend de beurt aan de eerste teams om van start te gaan.
Vanaf het eerste fluitsignaal bleek ook hier dat beide teams goed aan elkaar gewaagd waren. Gedurende de eerste helft werd er fel gestreden op het veld, waarbij beide teams punten wisten te scoren. Met nog 5 minuten te spelen in de eerste helft wist CSL echter drie opeenvolgende punten te maken, waardoor ze met een voorsprong van 7-11 de rust ingingen. 

Na de rust kwam de HHZ-formatie vastberaden het veld op met de intentie om het verschil te verkleinen en meer te scoren in de aanval. Echter, ondanks hun inspanningen leek het team moeite te hebben om de korf te vinden, terwijl CSL 1 juist effectief bleef in hun aanvallen en het verschil verder vergrootte. Ondanks de harde inzet van KVW 1, slaagden ze er niet in om de voorsprong van CSL 1 te bedreigen. 
Uiteindelijk klonk het eindsignaal met een eindstand van 15-23. 

Volgende week zaterdag mag het eerste van KVW ’22 richting Leiderdorp om een wedstrijd te spelen tegen Velocitas 1 om 17.30uur. Het tweede mag richting kampen om tegen Wit Blauw/Green Organics 2 te spelen om 19.35uur.