KVW 2 verliest van ZKC ’19 2

Op zaterdag 27 januari stond de wedstrijd tegen ZKC 2 op de planning. Bij de laatste twee wedstrijden van het tweede werden eindelijk weer wat punten gepakt en begon het tweede met volle moed aan deze wedstrijd. Het ging redelijk gelijk op maar er werden niet veel doelpunten gemaakt. KVW begon met achter verdedigen zodat ZKC langzamer de aanval moest op zetten. Dit pakte goed uit en ZKC kwam er in de eerste helft niet lekker in. Na een kwartier stond de stand op 3-4. KVW scoorde een paar mooie doelpunten en met 8-7 gingen ze de rust in. Er werden 2 wissels ingebracht na de rust om wat meer duidelijkheid te creëren in het vak. Helaas startte ZKC na de rust scherp en werd de stand al snel 8-12. KVW wist nog terug te komen naar 10-13. Het eind signaal werd gegeven met een stand van 12-16 en de punten gingen met ZKC mee naar huis.

Volgende week weer een thuiswedstrijd op de planning tegen Amicitia 2. Belangrijke wedstrijd, want zij staan met 2 punten boven ons. Tot dan!