KVW’22 verliest in eigen huis.

De afgelopen weken zat het KVW nog niet helemaal mee. Een aantal potten verloren en tweemaal net aan het kortste eind getrokken.
Vandaag wordt er dan ook weer opnieuw gestreden voor de eerste punten.

De wedstrijd begon en KVW kwam meteen op achterstand. Waarin de coaches hadden gezegd geconcentreerd en met de voeten aan de vloer te starten, werd dit door de spelers nog niet helemaal zo uitgevoerd. Na een 1-4 achterstand werd er dan ook een korte time out genomen om de koppen bij elkaar te steken en nu echt te starten. Velocitas bleef scherp en de concentratie en afronding bleef helaas achter bij KVW. Dit resulteerde in een 6-14 ruststand.

In de pauze werden er nieuwe afspraken gemaakt om te zorgen dat er toch met een goed gevoel van het veld werd afgestapt. De kleine momentjes werden meer gevierd en de laatste 10 minuten vielen eindelijk de doelpunten! Einduitslag 18-26.

Nu is het tijd voor een korte pauze en gaan we weer opnieuw knallen in januari voor de eerste punten!