Amicitia 2 te sterk voor KVW 2

Op zaterdag 25 november zijn we als selectie afgereisd naar Vriezenveen. We speelde tegen Amicitia 2. Amicitia had nog maar 1 wedstrijd gewonnen dus het beloofde een leuke pot te worden. Voor Madelon was het vandaag haar laatste wedstrijd dus waren we gebrandt om te winnen! We begonnen de wedstrijd sterk, met een snelle 0-1 voorsprong. Amicitia schoot daarna sterk uit de startblokken, waarna het na de eerste helft al 11-3 stond. Wij deden niet onder van Amicitia, als wij wat meer geluk hadden met het maken van goals. In de tweede helft verliepen de aanvallen en goals wat makkelijker, waardoor we wat beter in de wedstrijd kwamen. Uiteindelijk trok Amicitia aan het langste eind en eindigde de wedstrijd in 22-14. Helaas geen punten mee naar leek. Volgende week nieuwe kansen tegen OKO bies 2!