KVW 1 overklast door SKF

Zaterdag 11 november stond naast lampionnetje lopen ook de eerste wedstrijd van de zaalcompetitie op het programma. Het vlaggenschip van KVW mocht aantreden tegen het eerste team van SKF uit Veenendaal. Op papier een lastige wedstrijd voor het team uit Leek. In de beginfase liet KVW echter zien toch aardig te kunnen korfballen en goed mee te kunnen met de ploeg uit Veenendaal, die ook op het veld zelfs in de hoofdklasse uitkwamen. Tot de laatste 5 minuten voor rust ging de wedstrijd redelijk gelijk op, maar vanaf dat moment wisten de gasten een gaatje te slaan van 4 doelpunten. In de rust waren de coaches redelijk positief, er werd zeker niet slecht gespeeld maar er moest nauwkeuriger aangevallen worden. Na rust toonde SKF echter waarom het in de hoofdklasse speelde en liepen vrij snel uit na goals over veel schijven. Uiteindelijk stonden er zelfs dubbele cijfers op het scorebord. SKF won de wedstrijd dik verdiend met 17-30. Werk aan de winkel komende week op training voor KVW. De selectie reist komend weekend af naar Hoogeveen om te spelen tegen de selectie van ZKC.