Geslaagde pannenkoekentraining, korfbalinstuif & flimavond!

Geslaagde pannenkoekentraining

Afgelopen dinsdagmiddag 17 oktober was het weer een drukte van belang op het korfbalveldveld van KVW’22 want er waren dit keer maar liefst 28 kinderen voor de pannenkoekentraining naar het sportveld gekomen.

Tijdens deze training waren de kinderen van de leeftijd 3 t/m 9 uitgenodigd, waaronder leden en niet-leden, om kennis te komen maken met korfbal. Doordat ook dit keer de enthousiaste begeleiders met veel plezier de kinderen ontvingen was het voor de allerkleinsten en de wat oudere kinderen weer een geslaagde training.

Ook mede door de ouders die klaar stonden met hun zelfgemaakte pannekoeken was ook deze training weer een groot succes.

Lijkt het u nou ook zo leuk dat uw kind dit plezier beleefd? Kom dan eens kijken bij KVW’22 .

Alle kinderen van 3 t/m 9 jaar zijn welkom om geheel vrijblijvend mee te komen doen! Voor vragen kun je mailen naar ledenwerving@kvw22.nl of check kvw22.nl

Geslaagde korfbalinstuif en filmavond KVW’22

Andreas Rusthoven, de hoofdtrainer van korfbalvereniging KVW’22 verzorgde afgelopen vrijdag een super leuke training voor alle jeugdleden van 10-14 jaar en hun vrienden en andere geïnteresseerde niet-leden.
Het was een mooi gezicht al die tieners, bijna 40, op een mooie herfstavond zo lekker fanatiek te zien sporten.

Na vele leuke schotspelletjes eindigde de training met wedstrijdjes waar hard gestreden werd om de eer.

Daarna draaide er een leuke film in de, dit seizoen mooi gepimpte, kantine. En natuurlijk ontbrak de popcorn daarbij niet.

Na de herfstvakantie gaan de korfballers weer de zaal in. Lijkt het jou ook leuk om een paar keer vrijblijvend mee te trainen? Je bent van harte welkom op dinsdag en donderdag bij het Sportcentrum te Leek van 18.00-19.00 uur.
Maar ook voor alle andere leeftijden hebben we (jeugd)teams. Mail voor meer informatie naar tc@kvw22.nl of kijk op KVW’22.nl