SCO 2 – KVW’22 2

Op zaterdag 30 September ging de selectie na een gelijkspel (KVW221-Noordenveld1) door naar Oldeholtpade voor de wedstrijd KVW’22 2 – SCO 2. In strijd om het kampioenschap voor KVW 2 is dit een belangrijke wedstrijd om de koppositie te behouden.

De wedstrijd begon zeer moeizaam voor ons 2e. Na 10 doelpuntloze minuten te hebben gespeeld werd de korf eindelijk gevonden en kon de teller aan voor KVW’22. Bij rust was de stand 3-6 in het voordeel voor KVW’22. Na een bakkie thee is het zaak koers voort te zetten en de voorsprong uit te bouwen. Geleidelijk aan kwam KVW’22 op gang en lukte het om de voorsprong langzaamaan te vergroten. Met een score van 8-13 op het bord floot de scheidsrechter af en is KVW22 een stap dichter bij de titel.

Volgende week de zware taak voor het 2e om het kampioenschap tegen de Walden 2 over de streep te trekken. Deze vindt plaats op eigen sportpark om 14:00 uur stipt. Tevens zal KVW 1 het ook tegen de Walden opnemen om 15:30. Kortom, een hopelijk prachtige dag in het verschiet. Hopelijk zien we jullie daar!!