KV Heerenveen 3 – KVW’22 2

23 september 2023 wedstrijdverslag
Zaterdag 23 september vertrok de selectie gezamenlijk naar Heerenveen. KVW 2 moest spelen tegen Heerenveen 3. Heerenveen 3 had de afgelopen 2 wedstrijden nog geen punten gepakt maar we mochten ze zeker niet onderschatten. We begonnen de wedstrijd niet scherp, we lieten ons zelf gek maken door Heerenveen. Heerenveen kwam voor met 5-2. Maar na een goede peptalk in de time out, waarin benadrukt werd dat we plezier moesten maken en ons vooral niet gek moesten laten maken door het spel van Heerenveen, kwamen we terug. Ongeveer 5 minuten voor de rust begon het erg hard te regenen. De hele wedstrijd schommelde de stand tussen 1 goal verschil. Maar uiteindelijk in de laatste minuten werden er nog twee belangrijke goals gemaakt waardoor de winst gelukkig toch binnen werd gehaald. De einstand is 12-14 geworden. Na de wedstrijd van KVW 2 gingen we als selectie door naar de Knipe voor de wedstrijd van KVW 1.
Op naar de volgende uit wedstrijd tegen SCO/European Aerosols 2. Laten we er net zo’n goede wedstrijd van maken als thuis tegen SCO!