Wedstrijdverslag KVW 2- KF de Wâlden 2

Zaterdag 16 september mocht de selectie van KVW aantreden in Oenstjerk tegen de selectie van KF de Wâlden.
Aan het weer kon het deze middag niet gaan liggen want het was een prachtige, zonovergoten dag. Wel was het zaak om een gedegen warming up te doen zodat we scherp aan de wedstrijd zouden beginnen. Start wedstrijd van KVW 2 was om 14.00 uur.
Na twee aanvallen en twee schoten stond er een stand van 1-1 op het reeds verplaatste scorebord. Het beloofde een doelpuntrijke middag te worden.
Al snel kwam de score in het voordeel van KVW. Dit kwam mede door lange aanvallen met veel schoten en herhalingen en door een dichte verdediging waarbij de tegenstander veel eenschots aanvallen kreeg. De stand schommelde gedurende de eerste helft met een voordeel van 5 tot 6 doelpunten. Een stand waarmee er nog van alles kon gebeuren. Echter waren het de laatste twee aanvallen voor rust van KVW die de stand voor de rust tot 5-13 brachten.
Na de rust was het zaak om vooral door te gaan en de afspraken te verscherpen. Uiteindelijk werd er na rust een groter gat geslagen en kwam de stand verre van in gevaar.
De uiteindelijke eindstand kwam tot 11-26. Wederom een goede wedstrijd van KVW’2.

Op naar volgende week waar een uitwedstrijd tegen KV Heerenveen 3 op ons wacht.