Staf KVW ’22 zwaait af na dit weekend

Afgelopen seizoen zijn Michel Daling, Matthijs Roelfsema en Marije Warners begonnen aan het avontuur van de nieuwe (samengevoegde) selectie van KVW ’22. Michel en Matthijs als duo voor het 1e en Marije nam het 2e onder haar hoede.
Komend weekend staat de laatste competitieronde op het programma, de selectie reist af naar Kampen voor de wedstrijden tegen DOS kampen. Na dit weekend zwaait het drietal af als staf van de selectie.
Met zijn drieën begonnen zij aanhet eerste seizoen onder de vlag KVW ’22. Een seizoen waarin met name de samensmelting van beide clubs (OWK en Rodenburg) een belangrijk item was. De spelers en het bestuur zijn van mening dat de staf dit uitstekend heeft gedaan en dat er een mooie selectie is ontstaan.

Afgelopen zaterdag heeft de selectie het seizoen alvast een beetje afgesloten met elkaar door met zijn allen in Oostwold te barbecueën. Tijdens deze barbecue is er afscheid genomen van een aantal spelers die gaan stoppen en is ook de staf in het zonnetje gezet. De selectieleden hebben hun dank uitgesproken naar zowel de stoppende spelers als naar de staf door middel van een leuk aandenken en wat lekkers.

Ook namens het bestuur worden Michel, Matthijs en Marije bedankt voor hun waardevolle inzet afgelopen seizoen!
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de staf voor volgend seizoen, hierover later meer.