Verslag De Walden 2 – KVW’22 2

Het was een prachtige middag met volop zon maar een stevige wind bij de Wâlden.

Om 2 uur startte het tweede en na een kleine 3 minuten opende KVW ‘22 de score. De Wâlden had hier gelijk een antwoord op en zo werd de stand weer gelijk getrokken. De doelpunten waren summier en na een kwartier stond het 3-4 in het voordeel van KVW ‘22. Tot aan de rust wist KVW ‘22 nog 3 keer de korf te raken en de Wâlden nog eenmaal.

In de tweede helft werd er ingefloten met 3 verschil in het voordeel van KVW ‘22. Maar de Wâlden bleef doorvechten en scoorden een paar doelpunten. Er werden veel lange aanvallen gespeeld maar de doelpunten bleven helaas uit bij KVW ‘22.

Na wat dubieuze keuzes van de scheidsrechter op het einde en het uitblijven van de doelpunten bij KVW ‘22 werd er helaas verloren.

Volgende week zijn er geen wedstrijden maar gaan we gezellig pjukken. We zien iedereen graag 3 juni op de velden bij KVW ‘22 om de vereniging weer aan te moedigen!