Apeldoorn 2 – KVW’22 2

Op 4 februari stond de wedstrijd Apeldoorn 2 – KVW 2 op het programma. De vorige kennismaking tussen de teams resulteerde in een ruime overwinning voor KVW. Dit betekende echter niet dat het een makkelijke wedstrijd zou worden. Beide ploegen stond aan t begin van de wedstrijd op evenveel punten in de ranglijst. Na een lange rit was het zaak om scherp aan de start te beginnen en uiteindelijk de punten mee naar huis te nemen.

KVW kwam sterk uit de startblokken en in het begin ging de wedstrijd gelijk op. Geduldige aanvallen werden omgezet naar doelpunten en de tegenstander verzuimde kansen te benutten. KVW ging daarom ook met een voorsprong de kleedkamers in. Na de rust had KVW het lastiger. Doelpunten bleven uit en de bal was vaak na 1 schot weg. De omslag leek te komen nadat de spelers in het veld de wissels zagen warmlopen. Doordat er weer juiste keuzes werden gemaakt, kon KVW verder uitlopen en wist de wedstrijd uiteindelijk met een stand van 11-15 binnen te slepen.

Volgende week staat een thuis wedstrijd op het programma: KVW 2 – AKC 2, om 18:30 uur. Wees welkom!