KVW’22 2 – Ritola 2

Op zaterdag 28 januari 2023 stond voor KVW’22 2 de wedstrijd tegen Ritola 2 op het programma. Na de nederlaag van vorig weekend is KVW’22 2 gebrand om belangrijke twee punten binnen te slepen.

Na een goede warming-up kwam KVW’22 2 uit de startblokken, helaas kwamen ze wel snel op een 0 – 2 achterstand. Na een 1 – 3 tussenstand was het Ritola die een verschil maakte van vier doelpunten. Vanuit een tussenstand van 2 – 6 kon de ploeg uit Zuidlaren hun voorsprong uitbreiden. KVW’22 wist mee te scoren, maar ook Ritola ging hiermee door. De ruststand was 7 – 14 in het voordeel van het uitspelende team.

Tijdens de rust werd besproken dat er vol voor moest worden gegaan. KVW’22 2 moest blijven doorknokken en de persoonlijke fouten eruit halen. Toch kwam KVW’22 2 niet scherp uit de kleedkamer en ging Ritola door met scoren. KVW’22 2 kon in de tweede helft niet meer dichtbij komen bij Ritola 2. Door te weinig goals in de tweede helft van KVW’22 2 en veel goals van Ritola 2, komt de eindstand op 12 – 27 in het voordeel van Ritola 2.

Volgend weekend speelt KVW’22 2 een verre uitwedstrijd in Apeldoorn, tegen Apeldoorn 2.