ZKC’19 – KVW’22 1

Op zaterdag 21 januari speelde KVW’22 1 tegen ZKC’19 1 in Ruinerwold. Beide ploegen gingen er in met een strijdlust om de wedstrijd te winnen.
Om 19.30 floten de scheidsrechters de wedstrijd in. De twee ploegen waren erg aan elkaar gewaagd, en de wedstrijd liep in de eerste paar minuten dan ook gelijk op. Beide ploegen gaven alles voor de winst, wat zorgde voor 2 gele kaarten aan de kant van KVW’22 in de eerste helft. ZKC wist hierdoor dan ook uit te lopen tot een ruststand van 12-9. KVW’22 kwam na de rust positief de kleedkamer uit. De tweede helft begon alleen niet scherp voor KVW’22. ZKC wist het gat die ze voor de rust gemaakt hadden te vergroten. Na een achterstand van 8 doelpunten wist KVW’22 weer terug te komen naar 3 verschil. Helaas was dit niet genoeg en wist ZKC de wedstrijd binnen te slepen met een eindstand van 24-19.

Volgende week speelt KVW’22 1 weer een thuiswedstrijd tegen Ritola 1. De wedstrijd start om 20.00 uur in de Topsporthal!