KVW’22 5 begint zaalseizoen voortvarend

Op zondag 27 november stond de eerste zaalwedstrijd op de planning. Er werd gespeeld tegen Wêz Handich/DOW/TFS 5. Nadat de tegenstanders hun wedstrijdtenue hadden gehaald, kon de wedstrijd 10 minuten laten starten dan normaal. 

KVW ging voortvarend van start en stond al snel met een groot verschil voor. De tegenstander gaf zich echter niet snel gewonnen en kwam toch nog weer dichterbij. Mede door afstandschoten van verre afstand. De kleedkamers werden opgezocht met een stand van 16-9. 

Na rust kwamen er gelijk drie frisse wisselspelers in het veld. Er kon veel herhaald worden doordat de rebound vaak goed gepositioneerd stond. Dit was ook wel nodig, want de tweede helft werd het gat van de korf niet snel gevonden. De tegenstanders gaven zich namelijk niet zomaar verloren. Daardoor kon het verschil qua doelpunten niet veel groter worden. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgefloten met een eindstand van 27-15. 

Volgende week zondag 4 december speelt KVW’22 5 om 14.15 uur tegen Kios 3 in Ruinerwold.