KVW’22 2 – Apeldoorn 2

Op zaterdag 26 november mocht het tweede van KVW’22 aantreden tegen het tweede team van Apeldoorn. Ondanks dat er door ziekte en blessures werd begonnen in een vrij nieuwe samenstelling, zag je dit in de score niet terug.
Vanaf het eerste fluitsignaal zat KVW er bovenop en vielen de doelpunten makkelijk. Vanuit dit uiterst sterke begin werd de basis gelegd voor een ontspannende en doelpuntrijke avond.
Na een snelle voorsprong van 7 doelpunten deden de gasten uit Apeldoorn iets terug en zij verkleinden het gat naar 9 tegen 4. Gedurende de rest van de eerste helft werd de stand verder vergroot naar 13-5.
In de rust was de opdracht duidelijk. De inzet die tijdens de eerste helft zichtbaar was mocht niet verslappen. Ook bij deze mooie voorsprong kunnen we de tegenstander niet het gevoel geven dat er nog wat te halen viel.
Ondanks dat het eerste doelpunt in de tweede helft werd aangetekend door Apeldoorn ging KVW door waar het mee bezig was. Na goed spel volgden mooie doelpunten en met een heuse eindsprint werd de stand afgefloten bij 26-13!
We kunnen terugkijken op een mooie eerste zaalwedstrijd, waarbij vertrouwen is getankt voor de rest van het zaalseizoen