KVW’22 2 wint belangrijk duel voor promotie

Om half 3 begon de wedstrijd ZKC’19 2 tegen KVW’22 2. Van tevoren was bekend dat dit een belangrijke wedstrijd is voor behoud in de top 4 om te promoveren.
De vorige wedstrijd tegen ZKC’19 was gewonnen door KVW’22, maar uit in Zuidwolde is altijd lastig dus er moest geknald worden!

Het begin ging gelijk op tot een 4-4 stand. Een aantal goede aanvallen maar helaas viel de bal niet door de korf. Aan de kant van ZKC’19 viel die net wel waardoor er een klein gaatje werd geslagen tot 6-4. De doelpunten werden om en om weer gescoord en er werd gerust met een 7-6 stand.

Na de rust kwamen de Leekers goed uit de startblokken met lange aanvallen maar helaas vond de bal nog steeds de korf niet. Hier profiteerde ZKC’19 weer van en maakte de 8-6. Daarna werd er nog een tandje bijgezet en wist KVW’22 viermaal op rij te scoren, het eerst gaatje van 2. ZKC’19 herpakte zich en scoorde tweemaal achter elkaar. 10-10 en de wedstrijd lag weer helemaal open. Tot de laatste minuut was het spannend met om en om een goal. Twee minuten voor tijd werd er aan de kant van KVW’22 met slim spelen een kans onder de korf gecreëerd en die werd gescoord. Het was gespeeld en de punten gingen mee terug naar Leek!

Komende week is er tijd om bij te komen. Daarna zullen we weer naar de zaal gaan. We hopen jullie dan ook allemaal tijdens de eerste oefenwedstrijd op zaterdag 12 november te zien in de topsporthal! Het 4e start om 15:15 uur, 3 om 16:30 uur, 2 om 18:00 uur en 1 om 19:30 uur.