KVW’22 5 weet de korf weer vaak te vinden

Op zaterdag 22 oktober stond de wedstrijd tegen DWA op de planning. Na het schieten de foto’s van het team en een korte warming-up klonk het eerste fluitsignaal.

Al vrij snel werd de korf gevonden door het eerste aanvalsvak. Toch was het de eerste paar minuten een beetje stuivertje wisselen. Er werd door KVW veel geschoten, maar de korf werd niet vaak gevonden. Een aantal mooie aanvallen zorgden er toch voor dat de kleedkamers met een stand van 19-7 werd opgezocht.

In de tweede helft konden er veel aanvallen opgezet worden. Mede door het goede reboundwerk kon er vaak aangelegd worden. Het duurde echter een aantal schoten voordat de korf gevonden werd. De stand liep wel steeds verder uit en DWA hield het scorend vermogen niet bij. De wedstrijd werd afgefloten met een stand van 37-10. Volgende week zaterdag 29 oktober speelt KVW’22 5 hun laatste veldwedstrijd tegen ZKC in Zuidwolde.