Heerenveen 3 – KVW’22 2

KVW 2 moest aantreden tegen Heerenveen 3. Een team met spelers die de nodige ervaring hebben op gedaan in de Hoofdklasse. Van tevoren zou duidelijk worden dat het een pittig potje zou worden.

Het was een fysiek maar eerlijke wedstrijd, die gelijk opging tot 4-4. KVW liet goed spel zien, helaas was de afronding niet altijd op orde. Heerenveen sloeg een gat op 6-4 en tot de rust kon KVW niet aansluiten. Er werd gerust met een 10-8 achterstand.

Hoofdcoach Marije gaf aan tevreden te zijn en dat er zeker nog niks verloren was. Heerenveen sloeg echter na rust een gat van 4. Bij 14-10 was het Eline Muusers die de ploeg terug in de wedstrijd bracht met twee doelpunten. Een paar keer kwam KVW nog dichtbij maar Heerenveen speelde de pot volwassen uit en de wedstrijd eindigde op 16-12.