Noordenveld 1 – KVW’22 1

Op zaterdag 15 oktober wist KVW’22 1 weer 2 punten binnen te slepen na een spannende wedstrijd in Roden tegen Noordenveld 1. 

De wedstrijd leek halverwege zo goed als beslist te zijn, maar na toch nog een spannende laatste helft was het zeker, de punten gingen mee naar huis. 

Na het eerste fluit signaal van H. Bergsma gingen beide ploegen los. KVW had in de voorbespreking van de coaches mee gekregen om er direct volle bak voor te gaan. De wedstrijd begon gelijk op. KVW en Noordenveld legde de een na de ander er na elkaar in. Na een stand van 4-4 wist KWV een voorsprong te creëren tot een stand van 4-10. De eerste helft werd afgesloten met een tussenstand van 6-12 op het scorebord. 

Er was maar 1 doel voor de tweede helft, deze stand uitbouwen. KVW heeft de laatste wedstrijden laten zien dat er moeite is met het vasthouden van een voorsprong.  In de tweede helft wist KVW de voorsprong de eerste paar minuten vast te houden. Na een stand van 13-19 wist KVW het toch nog even spannend te maken. Noordenveld wist terug te komen tot 17-19 met nog een kleine 10 minuten speeltijd. Toch wist KVW het vast te houden en kwam het veld af met een 21-24 overwinning. 

Volgende week zaterdag 22 oktober staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. KVW’22 1 neemt het dan op tegen DOS Kampen/Unique waterontharders 1 om 15.30 uur in Leek.