KVW 5 zet winstkoers door

Zondag 9 oktober stond voor KVW 5 een wedstrijd in Opeinde tegen de Pein 3 op het programma. Het zonnetje scheen en het 8-tal van KVW was er klaar voor. Net iets na 12.30 uur klonk het startsignaal van scheidsrechter Kleinhuis. Ondanks het rommelige begin, wist KVW wel direct de toon te zetten voor deze wedstrijd. Het was niet van plan de stijgende lijn van de afgelopen weken te onderbreken. Al snel stond er een 0-3 voorsprong op het scorebord. Ook de Pein wist een paar puntjes mee te pakken. Het wellicht wat moeizaam spel weerhield het 5de er niet van om goals te blijven maken. De kleedkamers werden opgezocht met een 2-13 voorsprong. Een ding was duidelijk, het moest wel wat scherper en het doel van 30 goals werd gesteld. Waar de kansen in het ene vak meer bij de dames lagen, werden deze niet altijd goed benut. Het begin van de tweede helft begon wat slap. KVW liet de Pein wat vrij welke de kansen wist te benutten. Niet lang na rust wist de Pein hun ruststand te vergroten naar 6-14. Het ene vak van KVW kreeg de bal wat moeilijker door de korf, maar het andere vak hield in de verdediging goed stand. Eindstand 7-28.

Komende dinsdag (11 oktober) speelt KVW om 21.00 uur uit tegen Nic 5, wees welkom!