Kinea 1 – KVW’22 1

Op dinsdagavond 20 September stond de eerste ronde van de Jan Mulder Beker op het programma. Na wat kleine omzwervingen rondom de Knipe had KVW’22 het sportcomplex weten te bereiken en kon de wedstrijd beginnen.

In de eerste paar minuten zou je niet zeggen dat KVW’22 twee moeizame wedstrijden achter de rug heeft, binnen zeven minuten stond er namelijk een 0-8 tussenstand op het scorebord. Er werd makkelijk gecombineerd en bijna elke aanval werd met een doelpunt beloond.
Dit spelbeeld zou de eerste helft zo blijven en de voorsprong werd uitgebouwd naar een 4-17 ruststand.

De tweede helft zou qua scores dichter bij elkaar liggen. Via een 10-23 tussenstand werd er afgefloten bij 14-29. Een goede wedstrijd voor KVW’22 waar vertrouwen voor de komende wedstrijden uit gehaald kan worden.

In de tweede ronde van de Jan Mulder beker speelt KVW’22 tegen OKO/Bies, deze wedstrijd zal gespeeld worden op dinsdag 4 Oktober.