KVW’22 2 zorgde onnodig voor een spannende slotfase

Op zaterdag 17 september stond de tweede wedstrijd van de veldcompetitie voor KVW’22 op het programma. Het was een uitwedstrijd die werd gespeeld in Groningen, tegen Nic. 3.

Het was een regenachtige dag met hier en daar wat buien, maar toen de scheidsrechter om 16.45 de wedstrijd startte was het droog. In het eerste gedeelte van de wedstrijd vielen erg veel doelpunten, vooral aan de kant van KVW. Na een 0 – 1 achterstand, kwam KVW’22 2 op een 1 – 7 voorsprong. Vooral de heren Niels Lap en Dylan Noordhof waren erg goed op schot. Er was toen toch een regenbui, maar die duurde niet heel erg lang. Tijdens de regenbui werd er niet heel veel anders gedaan dan daarvoor. Nic. 3 wist wel mee te scoren en dit zorgde voor een ruststand van 5 tegen 10.

Tijdens de rust werd er in de kleedkamer gesproken over het spel van KVW’22 en dat er zo gespeeld moest worden als voor de rust. Het tweede van KVW’22 had de wedstrijd namelijk goed onder controle. Deze controle was in de tweede helft ook nodig om de wedstrijd te kunnen winnen. Alleen na de rust wist KVW’22 2 niet veel meer te scoren en kwam Nic. 3 steeds dichterbij. Zelfs zo dichtbij dat het nog gelijk heeft gestaan een minuut voor het einde van de wedstrijd. Maar in de allerlaatste minuut wist Niels Lap het winnende doelpunt voor KVW’22 2 te scoren! Met dit doelpunt was de uitslag 13 – 14.

Zaterdag 24 september speelt KVW’22 thuis tegen Drachten 3, wees van harte welkom om KVW’22 aan te moedigen!