KVW’22 beleeft eerste competitiedag! (+ foto’s)

Op zaterdag 10 september speelden de teams van de nieuwe korfbalvereniging KVW’22 de eerste competitiewedstrijden op eigen terrein in Leek. Deze speciale dag kreeg een feestelijk tintje.

Zaterdag 10 september gaat voor KVW’22 de boeken in als de eerste competitiedag van haar bestaan. Reden genoeg om er een feestelijke dag van te maken. Van 9.00 tot 18.15 uur werden er doorlopend wedstrijden gespeeld. De wedstrijden werden goed bezocht op het feestelijke terrein wat veel gezelligheid met zich mee bracht. Alle teams en bezoekers werden getrakteerd op een tompouce met hierop het logo van KVW’22. Daarnaast kregen de scheidsrechters een attentie als dank voor hun inzet en stond er voor de kinderen een springkussen klaar.

Speciale gasten deze dag waren Jaap Broersma (korfbalbond) en Lucas Talsma (KF De Walden). Zij werden in het zonnetje gezet en bedankt voor hun begeleiding, adviezen en aanmoedigingen om tot een volledige samenwerking onder de naam KVW’22 te komen. De wethouder van Sport van de gemeente Westerkwartier, Harry Stomphorst bracht ook een bezoek aan de wedstrijddag van KVW’22. Hij kent de korfbalsport goed en moedigt de goede ontwikkelingen van KVW’22 aan.

De eerste teamsponsoren hebben deze dag het contract met KVW’22 getekend. KVW’22 is blij met deze steun en bedankt hiervoor HHZ tevens hoofdsponsor, Okaphone Elektronika, Zwemschool Pieterburen en MijnZwemschool Groningen, Nienhuis Sport Marum, Bruining en de Reus Makelaardij en Dekker Struik installatietechniek.

KVW’22 kijkt terug op een zeer geslaagde dag met veel publiek, mooie wedstrijden, veel doelpunten en vooral veel korfbalplezier. We hebben alle vertrouwen in een goede toekomst!